Μερικές γραμμές...


Δεν ξέρω τι να γράψω απλά ήθελα να γράψω. Να συραφιάσω έτσι μερικές γραμμές. Κουρασμένος μέχρια αηδίας με τις ασκήσεις στην Μαθηματική Λογική και τις Στοχαστικές... αλλά ξέρεις εγώ προτιμώ να φαντάζομαι... δεν μπορώ να στοχάζομαι λογικά. Άντε να περάσει και αυτό το διάστημα να ηρεμήσουμε με τις ριμάδες τις εξετάσεις. Από τότε που ήρθα σε αυτό το κόσμο εξετάσεις με θυμάμαι να δίνω... έτσι όπως πάει η κατάσταση πρώτα θα δίνεις εξετάσεις και μετά θα πίνεις γάλα και θα μαθαίνεις να περπατάς. Γάματα... Τι έχω να σου πω για τα τελευταία τώρα... Λοιπόν. Ενώ όλη η ανθρωπώτητα περιμένει από τον Χουσεϊν (Ομπάμα) να δώσει την λύση στα προβλήματα της, στην Ελλαδίτσα μας οι αγρότες με τα τρακτέρ των χιλιάδων ευρώ βγήκαν για την καθιερωμένη διαμαρτυρία του που εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο, Κωστάκης και Γιωργάκης ξίνονται, η πατσαβομούρη δεν λέει να αλλάξει κασσέτα και ο cool Alexis είναι έτοιμος να κατεβάσει κουκουλοφόρους στον κάμπο να καλλιεργήσουν "ελαφρά"... Γάματα και αυτά. 

Υ.Γ.: Ξέρω τα τελευταία άρθρα ούτε λυρισμό έχουν ούτε ποιητικά είναι αλλά ρε αδερφέ άμα θες να διαβάσει Ρίτσο διάβασε τον ορίτζιναλ όχι τον γιαλατζί.

Υ.Γ.2: Μετά τις εξετάσεις σου έχω τραγουδάκια...πολλά τραγουδάκια...

Μερικά τραγουδία από ένα γκρουπ που δεν έβγαλε ποτέ δίσκο, γιατί τα καλύτερα κομμάτια δεν φτάνουν ποτέ στα αυτία μας...δυστυχώς.

Posted in , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.