Ταξίδι στην χώρα του "An error occurred"

Η χτεσινή μέρα ήταν άκρως περίεργη, κωμικοτραγική σε κάποια φάση... Ένα επαναλαμβανόμενο  '"An error occurred" έκανε την εμφάνιση πρώτα στο μυαλό και αργότερα στον υπολογιστή μου...Το να βρίσκεται σε δίλημμα η σκέψη σου είναι κάτι που συμβαίνει συχνά, το να βρίσκεσαι και ως φυσική παρουσία μέσα στο δίλημμα είναι κωμικοτραγικό. Όχι ακριβώς δίλημα δηλαδή, μεταξύ του τι αφήνεις και τι ονειρεύεσαι είναι μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση. Πήγα για ύπνο γύρω στις 2 αν και θα ήθελα να μείνω παραπάνω στο υπολογιστή να απολαύσω την συζήτηση στο MSN... το μοχίτο με έντυσε με νύστα... δεν κοιμήθηκα όμως αρκετά. Γυρωβολούσαν διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου... Τελευταίος έχω γίνει ψυχαναλυτής του εαυτού μου και τον γύρω μου, αλλά τώρα που με σκέφτομαι με τα άσπρα γιατρουδίστικα ρούχα πιο πολύ σε παγωτατζή θα έφερνα. Οι ήρωες κοιμούνται ανήσυχα που λέει και Λουντέμης, τρομάρα μου... Νίωθω σαν ήρωας από κάποια ρεμπέτικη στροφή, και εσύ είσαι η παραγγελία η μοιραία του Κοεμτζή, νομίζω πως κάπου εδώ θα έρθει το φάντασμα του Μάρκου, η πως χάθηκα στα μπλουζ και στις ροκιές μέσα του Παύλου...


Ξύπνησα στις 5, βγήκα στο μπαλκόνι, φαντάστηκα ότι κάπνιζα κάποιο τσιγάρο και άραξα στην πλαστική καρέκλα ακούγοντας την σιωπή της ανατολής του ηλίου... και σκεφτόμενος το απόλυτο τίποτα ή εσένα. Σε κάποια φάση σηκώθηκα και ήταν 7¨30, πήγα για τον κλασσικό περίπατο και μόλις γύρισα σπίτι ήρθε το χτύπημα: 

-Μάνα: "Πρέπει να πας στην τράπεζα να πληρώσεις το ΦΠΑ" 
-Μάκης: "Γαμώ την τύχη μου..."
-Μάνα: "Μην βρίζεις!"
-Μάκης: "Βρίζω τώρα για να μην βρίζω όταν θα είμαι στην ουρά στην τράπεζα"

Στην ουρά άκουσα ένα παπά να λέει "Θα πάρουμε τα τουφέκια" επειδή δεν του βάλαν την επικουρική στο λογαριασμό... Αν πάρουνε τα τουφέκια οι παπάδες εγώ με τι πρέπει να πάω, με F-16; 


Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ σε τίποτα, το μυαλό μου είναι εκεί... Κάνω υπομονή, να περάσει η Τετάρτη και μετά βλέπουμε... θα προσπαθήσουμε, και ότι γίνει.... Έχω γράψει όλες τις λέξεις, μα μου λείπει μια κουβέντα, να την βγάλω απ'την ψυχή μου, να ραγίσουν τα τσιμέντα... Βρήκα στο ντουλάπι μου κάτι δώρα από μερικές πρώην, ανάμεσα σε άλλα ήταν και 2 ζάρια, τεράστια, πλάκα έχουν, αλλά αν είναι να βασίζουμε τις ανθρώπινες σχέσεις στην τύχη τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας... Για αυτό λέω να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου... μετά την Τετάρτη όμως.


 Υ.Γ.:  Μάλλον θα είμαι Σαλλονίκη μέχρι το απόγευμα... τα λέμε αργότερα.


Soundtrack of the day:

(thanx σε αυτήν που μου το έστειλε)

("Άσε με να μπω,μέρες τώρα στην πόρτα σου λιώνω,δυο κουβέντες να σου πω,άνοιξέ μου, είμαι απ' έξω, κρυώνω")




("Να 'ταν όλη μου η πρίκα μόνο φύκια και μπιζού, να μην ντρέπομαι να ερθώ να σου ζητήσω ραντεβού")





Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

3 Responses to Ταξίδι στην χώρα του "An error occurred"

  1. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μια απο τα ίδια. Θα νομίζουμε οτι νυστάζουμε στις 2 και θα παίζουμε τον (τρελο)γιατρό μέχρι τις 5.

    ΥΓ: dislike στην μουσική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γραφεις πολυ ομορφα :) like στη μουσικη :))
    [kalypsus]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.